Hugelkultur.no

Plasset – sumaren 2018

Draumar vert til verkelegheit om du dyrkar dei med omsorg og kjærleik.

 

Denne nettstaden. Litt (ein god del) for andre, og mest for meg sjølv.

Her vil eg prøva å samla alt det beste eg kjem over på nettet, samt dela eigne erfaringar når eg går i gang med å opparbeida min eigen kjøkken- og prydhage. Det vil nok også dukka opp diverse andre livsnyteri, gjeremål, ideear, prosjekt og hendelsar frå Plasset. Det kan vera så mangt og mykje livet har å by på. Er me ikkje heldige?

Eg har ikkje tenkt å finna opp kruttet på nytt, men forsøka å linka til nettstadar, tipsa om bøker, fine YouTube-publiseringar etc, der eg sjølv har fått gode råd. Det er så utruleg mange flinke, inspirerande og dyktige mennesker der ute som deler sine erfaringar. Tusen takk for det!

-bente-

%d bloggere liker dette: